Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707177757 / +36707177757

Korábban erről a számról volt nekem is regisztráló kódom még a GreenGo-hoz. Azzal semmi probléma nem is volt. Ma pedig én is ilyet kaptam: A rendelese keszen all a kiszallitasra. Kerjük, erositse meg a szallitasi adatokat. Kövesse az itt talalhato utasitasokat: ..(link)... Én ráadásul rendeltem vasárnap egy terméket egy oldalról, ahonnan először rendelek. És majdnem megadtam az adataimat, mert azt hittem az a csomag jön. Mikor meg kellett volna adni az adataimat újra, meg X összeget kellett volna fizetnem akkor vált furává, hogy a visszaigazoló emailben más szállítási költség szerepel pl, meg ott már megadtam korábban hova szállítsanak. Itt jöttem rá én is, hogy ez valószínűleg kamu.. szerencsére semmimet nem adtam meg és nem fizettem semmit. Vigyázzatok vele, csalók valószínűleg!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.