Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06706137038 / +36706137038

Egy fiatal középkorúnak tetsző hangú hölgy hívott. Elsőre hajlottam arra, hogy elhiggyem, amit mond (rákos a fia; 47e Ft lenne a gyógyszer, amit sürgősen ki kellene váltani stb.). Visszahívás előtt némileg tájékozódtam, hogy a fentebb írt cím hogyan, miként létezik; milyen környezetben, milyen ház van a 7. szám alatt. Végül hittem neki; megígértem 20e Ft utalását; bediktálta a bankszámlaszámot (a fiáét): MKB 10300002-13306444-00014903. Aztán 6 perc elteltével visszahívott, kérve, hogy ne utaljak; mert vmi súlyos probléma van azzal a számlával: ha pénz megy rá, akkor inkasszóznak, és én is csak buknék, ők meg nem kapnák meg; de ezt 6 perccel korábban még nem tudta. - No itt elvesztettem a fonalat, meg a hitemet a sztoriban; hogy abban a 360 másodpercben a fia felhívja, és a hölgy megtudja, hogy gond van a számlával (mert "vmi bankegyesülés volt", és emiatt). Mivel a környezettanulmány nem volt sikeres (az adott ház ugyan sárga, de a zsaluk nem zöldek, hanem fehérek; a Nagyvárad utca meg nem kövezett, hanem aszfaltozott), ezért udvariasan, de elköszöntem a hölgytől.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.