Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707412900 / +36707412900

Nekem ez jött erről a számról whatsapp-on keresztül Kovács Teréz Szombathely-ről. : “ A FoxPost futárszolgálattal történő kézbesítés lehetséges? A szállítás természetesen az én költségemre történik. A futár eljön Önhöz, és átveszi az árut. “ A futár jön a költöztetőkkel, a FoxPost pedig mindent maga pakol és rakod be. ☺️ “ “ Teljesített. A megrendelés és a szállítás fizetve. Kövesse a linket, és nyomja meg a "Folytatás" gombra. Ha bármilyen kérdései vannak, kérjük, lépjen kapcsolatba a támogatási csevegéssel vagy lépjen kapcsolatba velem. https://foxpost.coink.online/209745661 “ Mindenki vigyázzon !!!! Ez átverés !!!!! Gyanús lett a megfogalmazás és hogy nen veszi fel a telefont !

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.