Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0623999708 / +3623999708

2022.12.07én hívott erről a számról egy idősebb hölgy és a szolgáltatásaimról érdeklődött.. Mondtam neki, ha tudja a számot, akkor valószínűleg a szolgáltatásaimat is.. Erre az volt a válasza hogy egy ismerősétől kapta meg a számot...??! Mondtam hogy hát akkor tudja.. Végleges Szőrtelenítés és különböző gépi arckezelések.. Kérdezte van e fodrászat és műköröm.. Mondtam nincs.. Azt mondta akk neki jó lesz a kozmetika is???? mondtam, hogy de az nincs.. Én nem kozmetikus vagyok.. Majd nálam is úgy folytatta hogy emailben folytassuk mert nincs sokat telefonközelben.. Természetesen azóta sem kaptam semmilyen emailt, nagyon furcsa és értelmetlen beszélgetés volt...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.