Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Sziasztok!Nálam is ugyanez a történet csak erről a számról hívtak:0614450432. Sajnos én is bedőltem.Ezt írtam vissza Nekik.A fogyasztó és vállalkozási közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illet meg internetes vásárlás esetén, és e jogot szeretném gyakorolni. A mai nap átvettem a futártól "az üzleti csomagot". Azonnal kérem, a "csomaguk" visszamondását és kérem,hogy fizessék vissza a 21 000 Ft-ot. Kérem értesítsenek, hogy mikor és milyen módon tudják ezt kivitelezni. Felhívom figyelmüket, amennyiben ez nem teljesül hatósági feljelentéssel fogok élni.Erre elkérték az IBAN számlaszámom, remélem visszautalják a pénzt.Ettől függetlenül ezt megírom a fogyvédelem, NAV és rendőrségnek is.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.