Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614450092 / +3614450092

Egy támogatott online nyelvi kurzus hirdetésre jelentkeztem (https://oktatasi-mentoov.com/form.php?utm_source=fb&utm_campaign=2022HU_K_MOBILE%232+%E2%80%93+kopia&utm_medium=K5&utm_content=nowaklasa1), és ezen a számon hívtak vissza. A hölgy nagyon kedves volt és jól tájékozottnak tűnt, minden kérdésre tudott válaszolni. Tanúsítványt ígértek és 14 napos pénzvisszafizetési garanciát, ha nem tetszene a kurzus. Az a része gyanús volt, hogy futárral küldenek egy csomagot, minden információval, belépési adatokkal, és a weboldal címével... főleg, hogy 21.000 Ft-ért csak ma! ingyen választhattam egy második nyelvet is a kurzusba... Belementem (kiváncsiságból és tudván, hogy maximum nem veszem át a csomagot). Aztán kaptam egy emailt: "Üdvözöljük! Örömmel értesítünk arról, hogy az idegen nyelvtanulási támogatás jóváhagyásra került. A nyelvtanulási program árának 80%-át a „Jobb jövő” program fogja fedezni. A következő napokban kapni fogsz egy csomagot tőlünk, ami tartalmazza a különleges nyelvi platformhoz szükséges hozzáférési kódot. A fiók létrehozása és a szolgáltatás használata nagyon egyszerű – perceken belül sokkal nagyobb lesz a tudásod. Köszönjük, hogy belénk helyezted bizalmad. Bölcs döntés, hogy egyre több tudásra próbálsz szert tenni. Jó egészséget kívánunk, Ügyfélszolgálat" Pontosan így - ahogy fent látható - tördelés vagy bármi logó nélkül. Utána kerestem rá a küldőre (Személyes Fejlődési Kurzus Akadémia). A FB oldalukon semmi elérhetőség nincs és 2019. májustól novemberig volt 16 db random - nem az oldalhoz illő - képmegosztásuk. A gyakori kérdések oldalán találtam egy hozzászóló linkjét, ami a a kihivott.hu egy másik telefonszámhoz tartozó oldalára vezetett: https://www.kihivott.hu/telefonszam/0618001351/osszes-hozzaszolas, itt rengetegen írják, hogy csalók, illetve, hogy nagyon silány minőségű az oktatási felület.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.