Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617840474 / +3617840474

Zefi vagyok. szerintem már kicsit kezdek kiakadni ez az állandó hívás kicsit (nagyon) idegesítő. ma reggel a 06/1 445-39-95 ről hívtak. de párnappal ezelőtt a 06/1 784-04-74 ről kerestek és ez még nem minden olyan gyakran váltonak telefon számot, mint a Kaméleon ruhát. dühítő, hogy szinte egy perc nyugta nincs az embernek. amúgy ez a mocsok szolgáltató kiadja a telefonszámot. volt egy alkalom amikor megnéztem kihívott és valaki azt írta, ott, hogy valami prosztatta készítményt kínálnak!!!!!!!!!!! na igen. érdekes nőnek prosztata készítményt felajánlani?? kedves kormányunk nem kellene intézkedni szabályozni, hogy ne zavarják az állampolgárokat ilyen, és hasonló dolgokkal?? tudom sz*r dolog de lassan már az ilyen cégektől nem lehet levegőt kapni! kéne intézkedni! aki akar tőlük valamit rendelni az majd megkeresi őket, Ne hívogassák az embereket, én betiltanám az ilyen megkeresést. Online hírdessék magukat és ha valakinek rájuk van szüksége, akkor majd az illető felkeresi őket az oldalukon.!!! ja és ne küldjön sem mintát, sem pedig átvételkor nulla forintos csomagot ...... (melyet egy évig kell fizetni! köszönöm, ha intézkedik valaki.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.