Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707178640 / +36707178640

Engem nem hívott, csak sms-t számlázott ki rá februárban a DIGI. A Telekom pedig a +36707177844-re. Szerintük teljesen rendben van... Szerintem meg nem. Másik oldalon találtam rá panaszokat, hogy decemberben és februárban is kerültek számlázásra ilyen "gyanús" sms-ek......... Egyik telefonszámot sem ismerem, az elküldött sms-ek között sem szerepelnek. Hozzáteszem szeptemberben küldtem utoljára sms-t is. Azt írták, hogy: (idézem) "Tájékoztatjuk, hogy amikor a SIM kártyán forgalmat bonyolít, a SIM kártya a GSM előírásainak és működési elvének megfelelően, egy kizárólag erre a kártyára jellemző egyedi azonosító jelet küld a központ felé, így a központ csak azokat a forgalmakat rögzíti, melyek az azonosíton átesett SIM kártyáról indultak. Rendszerünk tehát ellenőrzi a kártya jogosultságát, ebből adódóan nem lehet más számlájára forgalmazni. Amennyiben az azonosítás sikertelen, beszéd- vagy adatkapcsolat nem jön létre, SMS nem küldhető és nem is fogadható. Ez kizárja annak lehetőségét, hogy más előfizető által bonyolított forgalmak Önnek kerüljenek számlázásra."

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.