Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100839 / +3615100839

Nagymutert hívogatják havonta hogy fizesse ki az elmaradást. Egy éve van a nevemen a kocsi. Ügyes kis bűnszervezet lehet, mert kamu névre vagy rendszámra csak úgy nem mernek pénzt kérni. Amikor csőbe húzod őket vagy kellemetlen kérdést teszel fel a Kindly CostumerSupport helyett : "nem válaszolhatok ilyen kérdése Nagyuram" és rádrakják a telefont. Bárhányszor... Aki legútóbb nagyuramnak hívott, az a Blahán Cimbalmozott és cigiért koldult, nem adtam neki úgy hogy a rák elvileg majd kieszi a belem. (szerinte) Szerintem ismerik egymást... Nincs is ezekkel olyan nagy baj, azon kívül hogy az apukája meg az anyukája testvérek.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.