Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433440 / +3614433440

2018.12.01.-én hívtak munkaidőben. Amikor felvettem kicsöngést hallottam pár másodpercig (egy automata hívogatja az embereket, és, ha valaki felveszi, azután kapcsolja az ügyintézőhöz). Utána ők s felvették és bemutatkozott a hölgy Németh Klaudia néven és a Prostalyn cég termékeit ajánlotta prosztata problémák ellen. Tudta a telefonszámom, a nevem és, és állítólag az életkorom is. Amikor arról érdeklődtem, hogy honnan van meg a telefonszámom, azt mondta, hogy egy hivatalosan bérelt adatbázisból. "Egészségügyi adatbázis". Felajánlotta, hogy törlik az adatom, de én ragaszkodtam, hozzá, hogy adja meg az adatforrást. Ezt nem tudta és a felettese sem dolgozott aznap. Kértem visszahívást (de gondolom nem fognak visszahívni)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.