Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06205589598 / +36205589598

Telefonos csalás (volt 2024 januárjában, de a számok új előfizetőhöz is kerülhetnek ugyebár). A sztori, ami persze változhat: a CoinMarketCap-nél automatikus kereskedés zajlott a pénzemmel, és van x Bitcoinom, amit ki akarnak utalni. Természetesen a CoinMarketCap nem végez ilyen tevékenységet, ahogy egyébként semmilyen más cég sem. A bankkártya-adatok vagy bankszámla-adatok bekéréséig nem jutottunk el, ezeknél valósulna meg a tényleges lopás, az előbbinél értelemszerű, az utóbbinál pedig valamilyen tranzakciós díj előreutalását vetne fel. Az is lehet, hogy netbank-hozzáférést kérnének, ez is csalást jelez. Viszont! Ezt a callcenteresnek nem kell tudnia. Az ő szeme előtt egy hihető adminisztrációs felület is lehet (sőt így észszerűbb, a bűnözők fejével gondolkodva, hiszen így nem kell megbízható kollaboránsokat keresni a kamu-callcenterükbe, elegendő csak egyszerű telemarketinges alkalmazottakat keresni, olyanokat, akiknek nincsenek meg az alapismereteik), és ő tényleg hiheti azt, hogy valódi pénz kiutalásáról van szó, amihez a megtanult lépéseken kell végighaladnia a felhívott ügyféllel.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.