Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0672900986 / +3672900986

Ma hívott 17:54-kor. Nem vettem fel, ma már hívtak privát számról is 2 x fölvettem, valami felméréssel akarták az időmet rabolni. Meg szoktam kérdezni ilyenkor, hogy honnan vette a számomat, azt hazudta, hogy nyilvános adatbázisból. Mondtam, hogy ez nem igaz és sürgősen húzzon ki a listájából.A 2. nagyon pofátlanul visszakérdezett, hogy titkos e a számom és hogy neki ez a munkája. Rusnyán szóltam vissza és kinyomtam. Szégyellem, de nincs időm rájuk, különösen, hogy számot nem írt ki a telóm, de azért vettem fel, mert van hogy barát hív és nem írja ki, nem derült ki , mi okból, vsz. elnyomkodta.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.