Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619011062 / +3619011062

Hívott egy hölgy miután egy facebook hirdetésben megadtam a telefonszámomat. Nagyon kecsegtető ajánlattal szolgált, 2 nyelvet tanulhatok, potom 22000 ft-ért. Ha 1 éven belül teljesítem akkor tanúsítványt is kapok. Elhittem, azt mondta pár napon belül jön a futár akinek készpénzben kell fizetni cserébe kapok kódot amivel elérem a kurzust. Azt mondta azért nem utalással kérik, mert nem mindenki rendelkezik netbankkal. De persze átgondolva, okosan csinálják, mert így semmi nyoma annak hogy pénzért cserébe szolgáltattak bármit... Miután ezt lebeszéltük, csak utánanéztem a cégnek. Semmi de semmi nyomuk sehol. Az ÁSZF az oldalon olyan mintha a 11 éves gyerekem írta volna, benne egy email cmmel amire írtam is egy levelet még aznap, hogy nem kérem a megrendelést, és töröljenek a rendszerből, de természetesen semmi választ nem kaptam. A telefonszám azóta is foglalt, nyilván egy generált szám amit vagy cserélgetnek vagy csak kimenő hívást tud indítani. Ma reggel kaptam sms-t hogy a posta futár hozza az utánvétes csomagot, tehát a feladást hivatalos céggel intéztetik, persze mondtam a futárnak, hogy a cég kamu, és nem veszem át. Remélem tudtam segíteni másoknak.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.