Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100545 / +3615100545

Engem tegnap reggel hívtak és azt mondta a kellemes hangú hölgy, hogy a bankomtól hívott adategyeztetés miatt. A nevemet még beolvasta, de az anyja neve adatot már tőlem várta. Én is tőle. Megkerdeztem, hogy tőlem várja, hiszen most egyeztet, tehát neki is kell valami odaírva. Aztán győzködni, h hivasban maradva ellenőriztem le a telefonszámukat, hogy ez biztonságos. Nem tettem, mondtam, majd megyek a bankba és egyeztetek, amit és amikor szeretnék. Biztos, hogy csalók, ha hol banknak és hol MVM- nek mondják magukat. A hölgy hangja és beszédmodora már nagyon profi volt. Vigyázni kell velük!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.