Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06205916433 / +36205916433

Nekem is ezt írta, túl szép, hogy igaz legyen :-) Szia! kiváncsi vagyok rád. Úgy gondolom, hogy a személyes találkozás számít a legjobban. Ott minden kiderül mennyire vagyunk szimpatikusak egymásnak és milyen a kémia köztünk. Magamról dióhéjban annyit, hogy tartós kapcsolatra vágyom. Viszont nem barátság a célom, hanem hosszútávú kapcsolatot szeretnék kialakítani. Amit én egy kapcsolatban fontosnak tartok, az a megértés, egymás elfogadása, és hogy tudjunk egymással beszélgetni a belsőbb dolgokról is. A kölcsönös vonzalmat is fontosnak tartom, hiszen az is fontos alap köve egy jól működő kapcsolatnak. A természetem leginkább szolidnak, és érzelmesnek mondható. Szeretem a vidámságot, szeretek, új és szép helyeket megismerni, de az otthon eltöltött hangulatos és összebújós estéket is nagyon szeretem. ???? Adok neked egy email címet itt tudunk beszélgetni , meg képet cserélni juliakova74@gmail.com Julia Nem kerestem meg, ennél dörzsöltebb vagyok. Kamu, mert a profiljára már nem lehet rákattintani...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.