Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100545 / +3615100545

Engem ma hívott egy kedves hölgy, MVM-re hivatkozott és adategyztetést szeretett volna kérni úgy, hogy ő kérdezi az adatot és én válaszolok rá. Mondtam, hogy visszahívom, de azt mondta, hogy azt nem lehet, erre én mondtam, hogy nem fogok telefonon személyes adatokat megadni. de ha ő mondja a rendelkezésre álló adatokat akkor megmondom, hogy jól van-e a rendszerükben. Erre ő mondta, hogy azt nem teheti, de nem sürget, nyugodtan ellenőrizzem le az MVM oldalán, hogy valós számról hív. Megtehettem volna, de amióta olvastam a "Hívószám spoofing: hívószám-hamisítás " címú cikket, így már ezt a módszert sem tekintem 100%-ban biztonságosnak. Lehet, hogy nem kamu, de amikor a csapból is az folyik, hogy ne adjunk meg telefonon személyes adatokat, nem szeretnék kockáztatni. Nagyon sok csaló van a világban és sokan közülük mindig egy lépéssel előttünk járnak úgy érzem.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.