Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433440 / +3614433440

Üdv. Első hívás 2019. jan 23. hivatali idő vége felé. Kedves fiatal női hang, ...én nem értettem milyen "egészségközpont"-ból hív? Épp közlekedtem, így nem volt alkalmas sem - nem hallgattam meg, leraktam. A nevemet ugyan nem mondta, de 20 éve titkos a privát mobilszámom, és kiemelt figyelemmel osztom csak meg, akkor sem akárkivel! Ma délidőben ismét hívott, s mikor felvettem kicsengett, mintha én hívtam volna. Letettem. ....Mondjuk bepöccentem, így visszahívtam. Magyar nyelvű gépi fiatal-férfihang közölte, hogy "call centerünk ezen a számon nem fogad hívást"... Én meg az övéken nem fogadok többé! Már kétszer újra próbálkozott. Tiltólista - oszt homokozzanak mással!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.