Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615009374 / +3615009374

Átverés szerintem! Az ingyenes 1000db HD Vision szemüveg miatt hívtam fel 2020.01.25. 12:38-kor az 1 5009373 as telefont. Udvarias gépi hangú hölgy közölte díjmentes a hívás és ellenőrzik az ingyenes készletet, pár másodperc után mondta van szabad készlet az utolsók közül. Mondjam be nevemet majd címemet. Megtettem majd az 1es gombot kellett nyomni a folytatáshoz. És ekkor jött az időhúzás. Kb. 20x hallgattam meg hogy nagyon sok a hívó, türelmemet kérik és várjak türelemmel. Én 6 perc 38 mp. után bontottam a vonalat. A nagy, féloldalas hirdetésben nem volt megadva sem hirdető név sem cím. Csupán a végén nagyon apró b.5-ös betűvel egy 1/998-9929-es reklamációs telefonszám. Felhívtam. Globalhelp info ként jelentkezett be a gépi férfihang, nagyon sok alpontot lehet kiválasztani, de a vége az hogy keressem fel honlapjukat és a reklamációhoz töltsem le a csomagot nyomtatványt. Ha lenne időm és bíznék az igazságszolgáltatásban akkor egy "misét" megérne, de így tapasztalt, felnőtt fejjel csak azt tanácsolom NE HÍVJATOK fel! Köszönöm a figyelmet!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.