Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613366666 / +3613366666

Újabban már rejtett számról próbálják ugyanezt eljátszani. Molnár Dániel néven, "azonosítóval" ellátva, arra hivatkozik hogy 600.000 Ft-os utalást indítottak angliai számlára a saját számlámról, szinte már szokásosan "kecskeméti IP-ről". A miért privát számról hív?-ra az volt a válasza hogy titkosított beszélgetés és telefonszám, hogy ne tudják lehallgatni. Mert ő adatvédelmi specialista :-D Bitch pls. Amikor rákérdezel hogy egyáltalán melyik számláról van szó, egyből felajánlja hogy átkapcsol a másik bank ügyintézőjéhez. Adatokat próbál kéregetni, a számlán lévő körülbelüli összegről kérdez, majd miután nem közlöd vele, rádnyomja. Saját bankjánál (nem csak OTP!) jelentse mindenki, aki belefut!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.