Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703666000 / +36703666000

A mai napon hívott engem is ez a szám azzal a címszóval, hogy az OTP-től telefonál Horváth Ádámnak hívják és, hogy két gyanús tranzakcióra lettek figyelmesek egy 90.000 Ft és egy 150.000 Ft, érdeklődtek, hogy én voltam-e. Mikor mondtam, hogy nem kérték, hogy ellenőrizzem a bank kártyámat. Amikor mondtam, hogy meg van, nem veszett el, megkérdezte, hogy milyen összeg van a számlán. Ez már gyanús volt, nem is igazán akartam kiadni, igyekeztem kikerülni a válaszadás alól, majd ezek után úgy tett, hogy semmi gond ő akkor most leteszi a telefont mivel nem vagyok segítőkész de utána akkor nem vonhatom felelősségre az OTP-t ha eltűnik a pénzem. Mivel már az elején megijedtem, ez a mondtad nem segített ezért elmondtam, majd szépen apránkét kiadtam az összes többi bank kártya adatomat. Ami utólag esett le, hogy 13 számjegyű bank kártya számot kért és nem 16. Viszont ez már csak akkor esett le mikor megtörtént a baj. Egy internetes vásárlásra csaltak ki belőlem 60.000 Ft-ot. Én sajnos az adathalászok áldozata lettem, azonnal bementem a bankba ahol ez meg is erősítették. Azt a tájékoztatást kaptam a banktól, hogy addig még a fizetés nem könyvelődik el, sajnos nem tudnak segíteni. 2-3 nap múlva menjek vissza akkor rögzítenek egy jegyzőkönyvet, amire hivatkozva feljelentést is tudok tenni, illetve, hogy az esetek 90%-ban vissza tudják adni a pénzt. Remélem így lesz, de a feljelentést mindenképpen megteszem.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.