Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613547979 / +3613547979

Elég gyakran hívogat ez a szám, állítólag az MVM-től. Első alkalommal meghallgattam a hosszú protokolszöveget, majd szépen kiszedték a születési adataim. Ezután állították, hogy "XY" címen van fogyasztási helyem. Ez nem felelt meg a valóságnak. Vita alakult ki köztünk, elég erőszakos volt a nő a telefonban. Pár nap múlva bementem a városomban lévő ügyfélszolgátati irodájukba, kértem az adategyeztetést. Ott kiderült, hogy valóban nem szerepel náluk az a cím fogyasztási helyként a nevemen (azt gondoltam talán valamit elírtak). Ma már csak annyit mondtam a telefonba, hogy kizárolag e-mailben vagyok hajlandó kommunikálni velük. Mert gyanítom, hogy csalók hívnak erről a számról. Elég idegesnek tünt a néni. Most letiltottam ezt a számot.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.